Jump to content

Dear members, finally, we decided to refresh our theme. Decision was brought based on multiple factors, primarily because of technical needs as old one is not compatible with a new platform version, but also because you all asked for a darker theme.
Here you go!

Please head here if you want to vote https://www.elite7hackers.net/topic/411861-the-new-theme/

 

This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

For providing our services, we do use cookies.
But get used, this is what most of modern web do!
However we have to warn you since we are obligated to so due to EU laws.

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)
And no, we will not eat your computer nor you will be able to eat those cookies :P

Sign in to follow this  
.sKyLo.

Finally BOT WORKS !!!

Recommended Posts

We are sorry for disturbing, bot working right now, i have upload a pictures, download it from here and read all steps(upload pictures). You have all necesarry in arhive !!! Download : https://www61.zippyshare.com/v/GSzW7T8E/file.html

 Run BFBTKiT2.exe : Follow the steps from .rar file, download here and open photos in order: 1,2,3...etc https://www32.zippyshare.com/v/xHefbi9b/file.html

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi friends.....

friends not working. I did the installation but constantly wants the dll file. do you have the idea that you can not run?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Thebestsimon  ..

 

I downloaded the patch program. I've made the necessary downloads. I have copied the missing dll files to the required places. in short, I've tried every way for about 10 days. I really don't know what to do anymore. I do not want to spend your precious time. Finally, I would be very grateful if you could give me any information that might help me. I pay my respects

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then you did something wrong:

On 1/3/2019 at 9:37 PM, optimusMCS said:

I have copied the missing dll files to the required places.

That is not how DLL work. You should not copy them there, you need an installer with it (they are paired with key in the registry)..

Try to refer to this, it may help a bit :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

hi thebestsimon.

Thank you for the video first. I don't have a problem with this part. The bot program was loaded and ready to run and used many times. my problem is I can not activate serial .serial update program unfortunately creates problems. I am very pleased if there is a promotional video or help with serial update. thank you for your attention . I wish you good work

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

hi simon ... All parameters are loaded. the whole system has become operational. My login to my account has been approved. error message when you start the story * Initialising .. * Timeout or other error ocurred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Elite7Hackers Netwok

Hack the imagination!

Support and inquiries

Open support ticket here or email us at [email protected]

Highlights

Highlighted/recommended lights

×

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.